Clubnieuws

Kerst -en Nieuwjaarswensen


Kerst -en Nieuwjaarswensen


BESTE BEIREN

SPONSORS, TRAINERS, DAMESPLOEGEN, SENIORSPLOEGEN, SPELERS VAN DE JEUGD, OUDERS, FAMILIELEDEN EN SUPPORTERS.

Mag ik jullie uit naam van het bestuur en uit mijn eigen naam, allen een MOOIE EINDEJAARS TOEWENSEN, een prettig kerstfeest en hopelijk een veel mooier 2021, dan dit rot jaar, voor jullie huisgezin, familieleden en alle die jullie dierbaar zijn.

Kerst -en nieuwjaarsviering gaat niet zijn zoals we het graag hadden gewild, we zullen in kleinere kring deze dagen doorbrengen, maar het kan nu niet anders. We moeten nog even op onze tanden bijten tot de zekerheid er is, tot dat alles zijn normale weg terug gaat, maar wij beiren familie kunnen dat.

Spijtig genoeg hebben we dierbare, trouwe supporters van de club en vele anderen zien vertrekken naar de andere kant waar we niet veel van weten.

Wij als KFC Berendrecht sport hebben bij vele niet de mogelijkheid gehad hun een laatste eer te brengen, zoals het hoort, als voorzitter wil ik mijn medeleven aan jullie betuigen, ook in naam van de club en jullie veel sterkte toewensen in deze triestige tijd.

Het jaar 2021 komt er met rasse schreden aan en laat ons hoopvol kijken naar de toekomst, hopende dat die gericht is op het positieve in ons dagelijks leven en voor onze club, de BEIREN.

Mag ik de Sponsors van onze club nogmaals danken voor hun geleverde werk en steun in deze moeilijke tijd en hopen dat deze COVID tijd zo snel mogelijk voorbij is, dat voor allen die er serieus mee in aanraking zijn gekomen, dit zo snel mogelijk achter hun kan worden gelaten.

Het is niet simpel voor jullie mensen, dat weet de club, als we kunnen zullen we jullie steunen voor 100% als dit voor ons mogelijk is, we zijn met onze gedachten bij jullie.

Bestuursleden, hartelijk dank voor jullie inzet voor de club, voor de ondersteuning naar mij toe, laten we deze weg verder blijven bewandelen.

Alle spelers, van klein naar groot, voor jullie stopte de geliefde sport abrupt. Hopelijk komt er snel een GO, dat jullie en wij allen er terug kunnen invliegen.

Trainers, van klein naar groot, bedankt voor jullie inzet in deze moeilijke tijd.

Ouders, familieleden en supporters, bedankt voor jullie steun naar de club toe en hopelijk zien we elkaar snel terug.

Laat me toe even het sportieve gedeelte te bekijken van dit triestig jaar.

Het jaar 2020 zit er bijna op.

Sportief mag ik zeggen dat we vorig seizoen met ons eerste elftal heren, wat door de snelle trainerswissel niet zo simpel was om op te lossen, denk aan eerst onze interim trainer DANNY SEBRECHTS, waar we tijd van hebben gekregen om op zoek te gaan naar onze huidige trainer GEERAERTS JOHAN. Met oprechte dank aan DANNY, waar Johan tijd nodig had om zijn gedachtengang over te brengen op de groep.

Door iedereen zijn inzet zijn we erin geslaagd om onze plaats in 3e provinciale te handhaven.

Wetende dat door dit rot virus dat ons land heeft overspoelt, de competitie gestopt is op 13 maart en het bang afwachten was welke oplossing er uit de bus zou komen toekomst gericht.

Gelukkig, door de berekening van de coëfficiënten de goede kant van de munt naar ons gevallen is en zijn we met een verschil van 0,01% in 3de gebleven.

We hebben allen tesamen naar een goede oplossing gezocht om een mooi seizoen tegemoet te gaan, waar we op dit moment zijn in geslaagd mag ik zeggen, wat de toekomst ons brengt is nog afwachten. Onze 2de ploeg doet het goed en zijn één familiegroep met de 1ste ploeg.

Onze dames elftallen doen het zeer goed, als club zijn we er zeer gelukkig mee! We hopen dat het vrouwenvoetbal bij KFCB de weg heeft gevonden.

A ploeg is gepromoveerd naar 3de provinciale en doen het daar uitstekend, 4e plaats op dit moment.

2de ploeg onder leiding van dhr ORIS ROBERT, welkom Robert, groeit zichtbaar week na week, daar werken ze hard voor. Ook daar zien we een mooie toekomst voor weggelegd.

ZEKER niet te vergeten zijn onze Reserve B, de goudmijn van onze club. Deze waren goed op weg in de competitie en steken steeds een handje bij waar nodig.

Jeugd zitten we goed, er zit kwaliteit in naar de toekomst toe en dat is ook waar de club naar werkt, spelers van de beiren, onze eigen jongens, naar de eerste ploeg brengen.

Beste mensen

Geniet van elkaar, geniet van het leven, op naar een gezonde en mooie toekomst maar vooral...

HOU HET GEZOND, HET LICHT BEGINT TE SCHIJNEN AAN HET EINDE VAN DE TUNNEL

 

VRIENDELIJKE GROETEN

Edmond Bril

Voorzitter kfc Berendrecht Sport

Nieuwsarchief


2020   

Kerst -en Nieuwjaarswensen

24 december - 07:49
Oprechte deelneming

15 september - 08:29

Covid maatregelen

04 september - 09:24

It's a Girl

28 augustus - 21:26

Berendrecht vs Zandvliet

24 augustus - 10:35


‘T STAD SJOT

31 januari - 19:00