Clubnieuws

Verslag: 1ste elftal - Kontich B


Eindelijk was het zover na 2 weken quarantaine mochten onze beren hun 1ste competitie wedstrijd afwerken in 3de Provinciale B. De tegenstander van dienst was KFC Kontich B.

Onze kleppers begonnen furieus aan de wedstrijd en na 2 minuten spelen bracht Evans Sarpong onze Beren op een 1-0 voorsprong na een mooie trap in de korte hoek. Kontich moest even bekomen na deze snelle opdoffer, zodat ook het eerste kwart in deze wedstrijd onze mannen bleven domineren maar een 2de doelpunt bleef uit. Gaandeweg het 2de kwart kwamen de mannen van Kontich beter in de wedstrijd en kregen zo ook enkele mooie kansen om de gelijkmaker binnen te prikken maar goed verdedigend werk en een mooie safe van onze doelman Buys Robbe voorkwam erger. De ruststand bleef dus in het voordeel van onze beren.

De tweede helft werd op gang gefloten en de bezoekers bleven onze beren bestoken met enkele mooie aanvallen. Onze mannen kregen het moeilijker en moeilijker en ook op het fysieke werden sommige stevig op de proef gesteld. In de 60ste minuut uiteindelijk dan ook een verdiende gelijkmaker vanwege de bezoekers, een mooie cross kwam in de loop van Van Oerle Björn en deze wist perfect en op een rustige manier de bal voorbij onze doelman te leggen zodat de stand op 1-1 kwam te staan. Met nog een half uur te spelen waren de laatste 5 minuten in deze partij nog het vernoemen waard. Onze Beren kregen een mooie gelegenheid op de 2-1 na een mooie aanval maar het daaropvolgende schot was te zwak om de bezoekende doelman te verontrusten. Ook Kontich kreeg nog de mogelijkheid op de winner maar de bal rolde traag voorbij de 2de paal en kon gelukkig voor ons niet meer worden verlengd in doel. Een correct resultaat en het 1ste puntje van het seizoen 2020-2021 is binnen.

Volgende wedstrijd staat gepland op woensdag 30 september thuis tegen Berchem Sport B om 20:00. Tot dan! 🟢⚪

 

Nieuwsarchief


2020   

Kerst -en Nieuwjaarswensen

24 december - 07:49Verslag: 1ste elftal - Kontich B

27 september - 20:08

Oprechte deelneming

15 september - 08:29

Covid maatregelen

04 september - 09:24

It's a Girl

28 augustus - 21:26

Berendrecht vs Zandvliet

24 augustus - 10:35


‘T STAD SJOT

31 januari - 19:00