Clubnieuws

Verslag: 1ste elftal - Willebroekse SV


Na het gelijkspel tegen Berchem B vorige week woensdag en een knappe tweede helft hadden onze jongens wel wat vertrouwen opgedaan zodat er tegen Willebroekse misschien wel een overwinning inzat.

De eerste helft werd op gang gefloten en beide ploegen begonnen met vele foutjes aan de wedstrijd, ook qua passing en druk op de tegenstander mocht het in mijn ogen wat beter. De eerste grote kans kwam er na 20 minuten, een speler van Willebroekse kreeg de bal toegespeeld in de grote rechthoek en zijn schot spatte uiteen op de deklat. Onze Beren waren gewaarschuwd en reageerde goed met een mooie aanval over links. De bal werd goed voorgezet en onze aanlopende kapitein kreeg een vrije schietkans, helaas vloog zijn poging naast het doel en gingen we de rust in met een 0-0.

De 2de helft was nog geen 2 minuten bezig toen Willebroekse via El Ghrich I. (47') de 1-0 lukte. Onze Beren dus niet goed gestart en onmiddelijk op achtervolgen aangewezen. Als ik dan zag dat er enkele beren geblesseerd uitvielen en de posities werden aangepast mochten we al blij zijn met bijvoorbeeld een gelijkspelletje. Deze mogelijkheid was er in de 63ste minuut, een vrije trap werd in 1 tijd verlengd naar doel maar de bezoekende keeper tikte deze met een kattensprong over de lat. De bezoekers hadden nog de beste mogelijkheden maar onze doelman Robbe Buys speelde een knappe wedsrijd. De 2-0 kwam er in de 87ste minuut, dit wegens een domme fout in de rechthoek met een penalty tot gevolg die beheerst werd afgewerkt daar Pique F. Hoe dat onze kaarten nu liggen lijken we een moeilijk seizoen tegemoet te gaan met een 2/9, maar het is nog vroeg in de competitie en er is zeker en vast nog niets beslist.

Nu woensdag 7 oktober spelen onze beren hun 2de inhaalwedstrijd op het veld van KFC Halle om 20:00. Supporters op post! 🟢⚪️

Nieuwsarchief


2020   

Kerst -en Nieuwjaarswensen

24 december - 07:49


Verslag: 1ste elftal - Willebroekse SV

06 oktober - 16:39


Oprechte deelneming

15 september - 08:29

Covid maatregelen

04 september - 09:24

It's a Girl

28 augustus - 21:26

Berendrecht vs Zandvliet

24 augustus - 10:35


‘T STAD SJOT

31 januari - 19:00